Mi az FM?

Egy nagyon egyszerű pénzkeresési lehetőség, mely elérhető a világ összes országában, Magyarországon már több mint 10 éve. Meghíváson alapuló 30%-50% kedvezményt biztosító zárt vásárlói klub, ahová csak személyes ajánlás útján lehet bekerülni.

 

Mit kell tenned?

1. REGISZTRÁLJ

ingyenesen és azonnal 30% kedvezményt kapsz minden vásárlásodból.

2. VÁSÁROLJ

online, egyszerűen és kényelmesen házhoz szállítással. Már több, mint 800 minden nap használatos termék közül választhatsz 30-50%-kal olcsóbban. Parfümök, sminkek, kávék, teák, tisztítószerek, táplálékkiegészítők, fogyókúrás programok mind-mind a bolti árnál jóval kedvezőbb áron!

3. SZÓLJ MÁSOKNAK IS

Ha még nincs saját vásárlói kódod, akkor készíts magadnak díjtalanul itt. Ha pedig már van kódod, akkor a saját vásárlói kódodat megadva készíts másoknak is vásárlói kedvezménykódot ide kattintva.

4. KERESS PÉNZT

Akiknek regisztráltál kedvezménykódot és megadtad a "szponzor" és "ajánló" mezőkben a saját neved és FM-es vásárlói számod, utánuk mindig jutalékot kapsz, amikor vásárolnak valamit. Ezt a pénzt felveheted vagy levásárolhatod a kedvenc FM-es termékeidre is és így azok ingyen lesznek számodra. A kódod alapján a rendszer tudni fogja, hogy Te ajánlottad az embereket és ezzel jutalmaz érte.

Keress Te is extra pénzt! Csináld rendszeresen a 2. és 3. lépést és keress pénzt vele!
Regisztrálj most egy kódot magadnak!